Jahte Sanlorenzo

Nga jahtet në superjahte – Sanlorenzo qëndron për cilësinë, dizajnin inovativ dhe shumë më tepër…

Gama SL

E thjeshtëzuar, elegante dhe e ekuilibruar në të njëjtën kohë: kjo është linja SL, jahtet e planeve nga Sanlorenzo.

Zgjedhja përfshin 6 modele (SL78, SL86, SL90A, SL96A, SL106A, SL120A) me gjatësi nga 24 deri në 38 metra. Çdo jaht, qoftë edhe më i vogli, ofron opsione të ndryshme të dizajnit të brendshëm dhe mund të personalizohet sipas shijeve dhe ideve të pronarit.

SL78

SL86

SL90 Asymmetric

SL96 Asymmetric

SL106 Asymmetric

SL120 Asymmetric

Gama SD

Mjafton vetëm një vështrim për të rizbuluar në siluetën e këtij seriali kujtimin e varkave që janë në të gjithë imagjinatën tonë. Jahtet në flotën SD, modelet gjysmë me zhvendosje nga Sanlorenzo, marrin frymëzim nga linjat e avionëve transatlantik të viteve 1930. Seria përfshin modele të bëra nga materiali i përbërë me një gjatësi prej 28 deri në 38 metra. Ato ofrojnë një gamë të shkëlqyer për të arritur edhe në destinacionet më të largëta.

SD90

SD96

SD118

SD126

Gama SX

Nëse shikoni strukturën përpara dhe klubin e madh të plazhit, si tarracë, bëhet menjëherë e qartë se linja SX është një projekt revolucionar. Funksioni dhe përdorimi i hapësirave ndërthuren dhe krijojnë një jaht “crossover” – perfekt për pronarë kërkues dhe modernë.

SX76

SX88

SX100

SX112

Gama PS

Linja e re SP mishëron pamjen Sanlorenzo, ku parimet e saj bazë të qëndrueshmërisë, komoditetit dhe ekskluzivitetit konvergojnë. Ky është me të vërtetë një gjeneratë e re anijesh, një model i ri i përdorshmërisë, një Sanlorenzo pa ndërprerje.

SP110

Modele Alloy

Alloy

Modele Steel

52Steel

57Steel

64Steel

68/73Steel

Modele Explorer

500Exp

Modele X-Space

X-Space