SANLORENZO SD96

SD96 është ndërtuar në tre kuvertë, por falë përmasave të studiuara me kujdes dhe ekuilibrit të madh midis dizajnit dhe vëllimit, ai është jo vetëm jashtëzakonisht elegant, por në të njëjtën kohë i lehtë dhe i manovrueshëm si një jaht me dy kate.

Dizajn në
zonë e jashtme

Dizajn në
hapësirë ​​e brendshme

Në një ekuilibër midis ashpërsisë dhe ironisë, midis një qasjeje industriale dhe artizanale, stile dhe mobilje të ndryshme e bëjnë brendësinë e SD96 të ngrohtë dhe mikpritëse në të njëjtën kohë. Kombinuar me një përshtypje të përgjithshme moderne, të sofistikuar, elegante, që do të thotë se ne mund t’i shijojmë këto hapësira si një simbol të së shkuarës dhe së tashmes.

Të dhënat teknike

informacion i pergjithshem

Modeli: SD96
Gjatësia totale: 28.93 m
Gjerësia maksimale: 7.60 m
Drafti me ngarkesë të plotë: 1.95 m
Akomodimi për mysafirë: 8 persona
Akomodimi i ekuipazhit: 5 persona

makinë

Motorët: 2 x MAN 8V – 1300 HP
Shpejtësia maksimale: 17 nyje

kapaciteti

Vëllimi i rezervuarit të karburantit: 15,700 l