SANLORENZO X-Space

Një gjatësi prej 44 metrash, 5 kuvertë dhe një densitet 495 GT, me të vërtetë një vëllim i jashtëzakonshëm për një jaht të këtyre përmasave. I krijuar për pronarë me përvojë, X-Space ju lejon të eksploroni destinacione të largëta pa sakrifikuar elegancën e pashembullt të linjave të Sanlorenzo-s.

Dizajn në
zonë e jashtme

Takimi i përsosur i jahteve eksploruese dhe Navettas klasike

Zona e madhe e pasme është një dhomë ndenjeje në ajër të hapur që mund të zgjerohet me 18 metra katrorë të tjerë duke përdorur ballkonet e palosshme dhe kështu lidhet me dhomën e ndenjes brenda.

Të dhënat teknike

informacion i pergjithshem

Modeli: X-Space
Gjatësia totale: 43.70 m
Gjerësia maksimale: 8.80 m
Shpejtësia maksimale: 15 nyje
Drafti me ngarkesë të plotë: 2.80 m
Akomodimi për mysafirë: 10 persona
Akomodimi i ekuipazhit: 8 persona

makinë

Motorët: 2 x MAN 12V 1066 kW

kapaciteti

Vëllimi i rezervuarit të karburantit: 50,000 l