SANLORENZO X простор

Должина од 44 метри, 5 палуби и густина од 495 GT, навистина извонреден волумен за јахта со оваа големина. Дизајниран за искусни сопственици, X-Space ви овозможува да истражувате далечни дестинации без да ја жртвувате неспоредливата елеганција на линиите на Санлоренцо.

Дизајн во
надворешен простор

Совршена средба на истражувачки јахти и класични Навети

Големиот заден дел е дневна соба на отворено, која може да се прошири за дополнителни 18 квадратни метри со помош на преклопните балкони и на тој начин е поврзана со дневната површина внатре.

Технички податоци

генерални информации

Модел: X-Space
Вкупна должина: 43,70 м
Максимална ширина: 8,80 m
Максимална брзина: 15 јазли
Навела со полна оптовареност: 2,80 m
Сместување за гости: 10 лица
Сместување на екипажот: 8 лица

возење

Мотори: 2 x MAN 12V 1066 kW

капацитет

Волумен на резервоарот за мазут: 50.000 l