SANLORENZO SL90 Асиметричен

Дизајн во
надворешен простор

Дизајн во
внатрешен простор

Технички податоци

генерални информации

Модел: SL90A
Вкупна должина: 27,6 m
Максимална ширина: 6,50 m
Навела со полна оптовареност: 1,93 m
Сместување за гости: 8 лица
Сместување на екипажот: 3 лица

возење

Мотори: 2 x MAN 12V – 2000 КС
Максимална брзина: 29 јазли

капацитет

Волумен на резервоарот за мазут: 9.000 l