SANLORENZO SD96

SD96 е изграден на три палуби, но благодарение на внимателно проучените пропорции и одличната рамнотежа помеѓу дизајнот и волуменот, не само што е исклучително елегантен, туку истовремено е лесен и маневрирачки како јахта со две палуби.

Дизајн во
надворешен простор

Дизајн во
внатрешен простор

Во рамнотежа помеѓу строгоста и иронијата, помеѓу индустрискиот и занаетчискиот пристап, различните стилови и мебел ја прават внатрешноста на SD96 топла и пријатна во исто време. Заедно со модерен, софистициран, елегантен целокупен впечаток, што значи дека можеме да уживаме во овие простори како симбол на минатото и сегашноста.

Технички податоци

генерални информации

Модел: SD96
Вкупна должина: 28,93 m
Максимална ширина: 7,60 m
Навела со полна оптовареност: 1,95 m
Сместување за гости: 8 лица
Сместување на екипажот: 5 лица

возење

Мотори: 2 x MAN 8V – 1300 КС
Максимална брзина: 17 јазли

капацитет

Зафатнина на резервоарот за мазут: 15.700 l