Откријте го Sanlorenzo Adriatic

Sanlorenzo Adria, со канцеларии во Загреб, Сукосан, Виена и Прага, е ексклузивен претставник на Sanlorenzo Yachts во неколку земји со блиски историски и географски врски со Јадранот.

Sanlorenzo Adria секогаш се стреми да им обезбеди на своите клиенти само најквалитетни услуги.

SL опсег

Рационализиран, елегантен и избалансиран во исто време: ова е линијата SL, јахтите за планирање од Санлоренцо.

Изборот вклучува 6 модели (SL78, SL86, SL90A, SL96A, SL106A, SL120A) со должина од 24 до 38 метри. Секоја јахта, дури и најмалата, нуди различни опции за внатрешен дизајн и може да се персонализира според вкусовите и идеите на сопственикот.

SL78

SL86

SL90 Асиметричен

SL96 Асиметричен

SL106 Асиметричен

SL120 Асиметричен

SD опсег

Доволно е само еден поглед за повторно да се открие во силуетата на оваа серија сеќавањето на чамците кои се во сите наши имагинации. Јахтите во флотата SD, моделите со полу-поместување од Санлоренцо, црпат инспирација од линиите на трансатлантските бродови од 1930-тите. Серијата вклучува модели изработени од композитен материјал со должина од 28 до 38 метри. Тие нудат одличен опсег за да стигнете дури и до најоддалечените дестинации.

SD90

SD96

SD118

SD126

SX опсег

Ако ја погледнете напредната структура и големиот клуб на плажа, налик на тераса, веднаш станува јасно дека линијата SX е револуционерен проект. Функцијата и користењето на просторите се испреплетуваат и создаваат „кросовер“ јахта – совршена за тешки, модерни сопственици.

SX76

SX88

SX100

SX112

СП опсег

Новата линија SP го отелотворува погледот на Санлоренцо, каде што нејзините основни принципи на одржливост, удобност и ексклузивност се спојуваат. Ова е навистина нова генерација на бродови, нов модел на употребливост, Sanlorenzo низ и низ.

SP110

Модели од легура

Легура

Челични модели

52 Челик

57 Челик

64 Челик

68/73 Челик

Модели на Explorer

500 Експ

Модели на X-Space

X простор